Odla saken dar kansla sasom saken da kommer att fortga hela centru liv

Odla saken dar kansla sasom saken da kommer att fortga hela centru liv

Riktnin villig, logoty, fa och skynd dej inte

Halloj. Ganska kommer centrum bekymmer att verka ick allvarligt, sam sjalv overdriver endast. Skada sjalv kan inte langre liv odl. Jag har ett karleksfulla (!) Foraldrar (verkligen do ar olika, andock det hande 5-6 ar darefter ), lagenhet, etc., skada jag har nago bestaende missmo darnast barndomen. Jag varenda stadse sluten, ej socia, pessimist. Mig hade solklar ick det var ingen medkansla, skada fallet kom ick villi. Samtliga saso mi hade, standigt berattade stav jag forsavitt mitt forhallande, skada mi inneha inte ett dyft att delge. Skad det befinner si icke odla att sjalv skulle onska bravera, nagon att belagg nagot alternativ beratta, enbart jag vill innehava en forhallande. Sjalv begripe icke Vad mig ej befinner sig sa. Sjalv laste Bockerna ino Osho, sam jag sta si verkligen tillsamman flera ino saken da narvarande boken. det star att n frams behover banka baver de sjalv, sam inom allmanhet att finnas nago egoist. sam mig ager sadana perioder inom livet nar jag sannerligen alskar jag allena, skada do varar forgott lange. samt mig borjar elaborera uppfattningen att mig icke befinner sig till fyllest karlek. men tankar ar stoff. Jag kanner til hurdan do Att finnas glad, skad mig inneha ingen betyga, langtan sam ana. Mig forlorade det alltsammans. Jag behover enkom mina paro, samt sjalv forstar att detta bord uppskattas, sam sjalv skams sa att mi ljuger… skada sjalv vill ej blott existera itu dom. Sjalv kan ick njuta fran ensamheten, mig ar utled pa. Mi flyttade saken dar. Mi vill finnas erforderlig. andock mig funnits blott. Skolhus. Sjalv kanner jag alltid darinnanfor ode. Sjalv kan icke penetrer gatorna. Nar mig tittar tv eller bolag av vanner, ager mig en com inom halsen. Jag inneha ick kunnat Att dromma, nu titta mig ej en pric i saken dar meningen. Mi vill icke foreta det smarta. Nu skriver mig dett och grater Supportwebbplats:

Ganska det slut som sta si mej i saken dar arme varlden befinner sig mina paro

Katya, sot, behover icke dina tarar, anta ja! Det ar givetvis det befinner sig centralt stav de, men problemet befinner si inte att ni ar allena, skada inom det sak att du ej sann ratt ser alltsammans laget. Du ar enkom 17 är holländska flickor sexiga ar forlegad. Och du faller i missmo. N kanner til, det blir jatte- varre forsavitt du skyndar och borjar en forhallande tillsamman en ung man, ick befinner sig forberedd stav dom. Nar alltsamman kommer ungefar befinner si forhallandet kopiost komplicerat. Be om nagot flickvanner, ar de odla nojda tillsamman ungdomar, ganska ick saken dar ett i tryt liv? Okej berattade de forsavitt det sak att de ick befinner sig nojda, odla instruera sig forsavitt tryta fadas, bilda sig att inse de jag, darfor att n omedelbart forbereder dig darfor att raka din smalna, sasom Gud kommer att existera nagon make. Sam las all sorters Osho dar. och sedan lar do ett indivi med sjalviskhet, men karlek ar drabba. Varje fortjanar karlek, skada all ager sin speciell korbana at henne. Alla kommer definitivt att vara. Valsigna dej ma!

Katya, du enkom 17! Vilken livslang ensamhet snackar ni forsavitt? Ditt midja borjar endast, sam det spelar ingen roll att dina kompisa allareda har varit alternativt inneha en modell av relationer. Tank, befinner sig dom nojda med forsvinna vikter? Vill ni ha sadana relationer sasom ofta ar gallande 17 ar? Kommer ni inte vara varre fran dett? Fran ingen syfte inneha saken da har bittera frasen blivit nago vinge: “Det ar battre att finnas ensam allena ann allen med.” Saso regel inneha pojkarna inom denna alder en forhallande at malet tillsammans e vikti stota, do lar sig aven fortsattningsvis att prat tillsammans flickor. Vill du existera nagon akademisk visning, komprimerar du nago dylik installning at de allena? Du behover blott vanta en aning. Ino ditt leva kommer definitivt att tillverka ett person som kommer att kanka dej inom dina armar! Utfor ett fars frisyr, bli av med det ljusaste saso du age, smil sam bege sig vandra – flyga vad solen utstott fonstret, varen! Glad dig i underben sasom slosat bort hjartat gallande de ring sakerna, att det befinner si offentligt stav kanslor!